0
Košík je prázdný
0

    BRYTON - RIDER S800 T

    BRYTON - RIDER S800 T

    Novinka

    Výrobce
    Bryton
    Kód
    BRYRIS800T
    Part No.
    4718251593160
    Dostupnost

    Ověřit

    Centrální sklad

    Ověřit

    Jihlava

    Ověřit

    Brno Campus

    Na dotaz

    Plzeň

    Ověřit

    Beroun

    Ověřit

    Jičín

    Ověřit

    Staré Město

    Ověřit

    Liberec

    Ověřit

    Trutnov

    Ověřit

    Brno Řečkovice

    Ověřit

    Znojmo

    Ověřit

    Slavkov u Brna

    Ověřit

    Chomutov

    Ověřit

    Břeclav

    DPH
    21%
    Vaše cena MOC bez DPH
    9 909 Kč
    Vaše cena MOC s DPH
    11 990 Kč
    Záruka spotřebitel
    24 Měsíce
    Záruka ostatní
    24 Měsíce
    Objednat
    Hodnocení produktu
    Hodnoceno 0x

      Podrobnosti o produktu

      Nová výkonnostní řada cyklistických GPS computeru Rider S800
      Rider S800 posouvá hranice toho, co by cyklisté měli očekávat od svých cyklistických počítačů GPS. Zařízení Rider S800 je navrženo z prvotřídních materiálů pečlivě vybraných tak, aby plně optimalizovaly každý aspekt tohoto zařízení, a kromě špičkových funkcí, jako jsou Explore, Group Ride, Live Tracking, pokročilé navigační a tréninkové funkce, jakož i kompatibilita s vnitřními chytrými trenažéry, radarem pro zadní pohled na kolo, dynamikou jízdy na kole a dalšími funkcemi, je vybaveno velkým 3,4" barevným dotykovým displejem s vysokým kontrastem a bezkonkurenční výdrží s výjimečnou 36hodinovou výdrží baterie! Překročte hranice!

      Obsah balení
      Ride S800, návod, USB - C,  BIKE MOUNT - držák pro Rider, SPORT MOUNT - držák pro Rider, SMART CADENCE sensor - snímač kadence, SMART HR sensor - snímač srdečního tepu, SMART SPEED sensor - snímač rychlosti, ochranné pouzdro, ochranná folie proti odleskům, bezpečností poutko

      Skupinová jízda
      S přáteli se jezdí vždy lépe! V aplikaci Bryton Active si vyberete trasu, pozvete své přátele a budete mít aktuální informace o stavu všech členů vaší jízdy v reálném čase. Aktuální vzdálenost, rychlost a směr jízdy každého jezdce se zobrazují individuálně, stejně jako informace o tom, zda některý člen skupiny jede mimo trasu nebo zda se ztratil signál. S aplikací Bryton Active je navíc sestavení skupinové jízdy tak snadné jako stisknutí tlačítka.

      Skupinový chat
      Potřebujete předat skupině zprávu, dát někomu vědět o zastávce nebo jen chcete povzbudit jiného jezdce? Pomocí zařízení Rider S800 nebo aplikace Bryton Active můžete rychle a bezpečně posílat zprávy ostatním jezdcům během skupinové jízdy pomocí funkce skupinového chatu. Přizpůsobte si výchozí zprávy v aplikaci Bryton Active a posílejte rychlé odpovědi přímo ze svého zařízení nebo zadejte vlastní zprávu v aplikaci při příští zastávce. Pomocí hlasového zadávání můžete navíc vytvářet vlastní zvukové zprávy během jízdy.

      Hlasové vyhledávání
      Bryton Rider S800 mluví vaším jazykem! Díky připojení k internetu eliminuje Rider S800 potřebu klávesnice na obrazovce tím, že poskytuje hlasové vyhledávání Google, které je k dispozici ve více než 100 jazycích, a nabízí rychlejší, intuitivnější a celkově lepší způsob vyhledávání adres nebo bodů zájmu během jízdy na silnici, dobrodružství na stezce nebo kdekoli se ocitnete!

      OpenStreetMaps a cyklistické body zájmu
      V zařízení Rider S800 jsou předinstalovány mapy OSM (OpenStreetMaps) s podporou vylepšené úrovně přiblížení 16 s body zájmu na obrazovce. Na mapě zařízení je zobrazena široká škála bodů zájmu, včetně obchodů pro cyklisty, nemocnic, zastávek na vodu, toalet, potravin atd. a po najetí ukazatelem na kterýkoli bod zájmu se zobrazí jeho stručný popis. Mapy OSM obsažené v zařízení Rider S800 byly navíc vylepšeny o zobrazení MTB stezek a dalších terénních prvků.

      Pokročilé funkce trasování
      Při sledování trasy a jízdě mimo trasu zařízení Rider S800 díky propojení s telefonem změní trasu, abyste se vrátili zpět na trať. Kromě toho můžete trasu obrátit a prohodit počáteční a koncové místo, stejně jako se vrátit po probíhající jízdě zpět na místo, odkud jste vyjeli po stejné trase.

      Navigace turn-by-turn
      Ať už prozkoumáváte nové regiony nebo sledujete staženou trasu, zařízení Rider S800 je dokonalým společníkem při jízdě, protože poskytuje navigaci turn-by-turn a pokročilé naváděcí údaje, včetně názvů ulic (po připojení k aplikaci Bryton Active), bodů zájmu a vrcholů (přizpůsobitelných v aplikaci Bryton Active), informací o vzdálenosti a směru a dalších údajů na předem stažených regionálních mapách OSM (OpenStreetMaps).

      Výzva Climb Challenge
      Vyšplhejte se do nových výšin díky funkci Climb Challenge. Když se blížíte ke stoupání, přepne se Rider S800 na stránku Climb Section, která poskytuje přehled stoupání na trase. Obrazovka Climb Challenge obsahuje také grafický přehled s více stoupáními, živými barvami segmentů stoupání, vzdáleností, nadmořskou výškou a stoupáním a počátečními a koncovými body, což poskytuje snadný přístup a přehledné informace o jízdě

      .Údaje o stoupání a upozornění
      Po konfiguraci trasy pomocí funkce Climb Challenge můžete přímo na stránce Climb Rider S800 zobrazit nadcházející stoupání, vzdálenost k začátku/konci stoupání, aktuální/počáteční/koncové převýšení, odpočet převýšení, zbývající vzdálenost, stoupání, nadmořskou výšku a další údaje! Navíc při sledování trasy a blížícím se stoupání bude Rider S800 ve výchozím nastavení automaticky přepínat mezi stránkami Meter a Climb, aby se připravil na nadcházející změnu převýšení.

      Přizpůsobení stoupání
      Při vytváření nebo importu trasy aplikace Bryton Active automaticky vygeneruje údaje o stoupání pro vaše trasy Bryton, Strava, Komoot nebo jakékoli jiné trasy třetích stran importované do aplikace, čímž vytvoří jízdu kompatibilní s Climb-Challenge pro Rider S800. Po zkontrolování jízdy si můžete tato stoupání dále přizpůsobit úpravou celkového množství, rozsahu stoupání, výchozího/koncového bodu a dalších údajů prostřednictvím aplikace Bryton Active!

      Uvolněte svou dobrodružnou stránku!
      Nenechte kámen na kameni s novou funkcí Explore model Rider S800, který vám pomůže zažít a prozkoumat svět na dvou kolech jako nikdy předtím. Jednoduše si vyberte, jak daleko chcete jet, a nechte Rider S800, aby byl vaším průvodcem! Rider S800 vám vygeneruje až tři jedinečné trasy vycházející z vaší aktuální polohy a pomůže vám prozkoumat neznámé a vrátit se zpět domů!

      Dynamická cyklistická podpora
      Cycling Dynamics posunula výkonový trénink a analýzu výkonových dat na vyšší úroveň. Po spárování kompatibilních pedálů s měřičem výkonu může Rider S800 zobrazovat statické i grafické údaje na stránkách měřiče, včetně polohy vsedě/stojmo, výkonové fáze (PP), posunu středu platformy (PCO) a vyvážení vpravo/vlevo, a to vše na velkém dynamickém displeji Rider S800.

      Pokročilé tréninkové funkce
      Díky novému grafickému přehledu tréninků s podporou zoomu a novým pokročilým funkcím, včetně nastavení intenzity v reálném čase, podpory TrainingPeaks, nového režimu tréninku odolnosti a funkcí poznámek k tréninku (pro přidávání poznámek z aplikace Bryton Active nebo TrainingPeaks), jsou tréninky na trenažéru s Rider S800 ještě lepší! Zobrazte si zbývající průběh tréninku, přizpůsobitelné výkonové zóny na stránce cílového výkonu a mnoho dalšího, to vše s živým grafickým znázorněním!

      Indoor Smart Trainer
      Rider S800 se může pochlubit novými výkonnými funkcemi a širokou škálou integrací a přináší tak vzrušení z jízdy do vašeho domácího chytrého trenažéru! Díky kompatibilitě s ANT+ FE-C Smart Trainer může Bryton Rider S800 komunikovat s vaším indoorovým Smart Trainerem a ovládat odpor nebo výkon (cílový odpor / výkon), simulovat vlastní virtuální tréninky (Smart Workout) nebo dokonce simulovat trasu (Virtual Ride).

      Virtuální jízda
      Zažijte nekonečné možnosti z pohodlí domova díky simulaci Virtual Ride. S využitím kompatibility ANT+ FE-C bude Rider S800 bez problémů spolupracovat s většinou chytrých trenažérů a dokáže simulovat zaznamenané trasy z aplikace Bryton Active App. Tyto převedené tratě mohou simulovat různá stoupání, která lépe napodobují zážitek z jízdy na silnici.

      Chytrý trénink
      Pomocí zařízení Rider S800 můžete doma snadno vytvářet vlastní virtuální tréninky pro chytré trenažéry! Tréninkové plány lze sestavit pomocí aplikace Bryton Active App a stáhnout je přímo do zařízení. Díky podpoře ANT+ FE-C bude Rider S800 komunikovat s vaším chytrým trenažérem a simulovat odpor z tréninkového plánu.

      Živá trasa
      Sdílejte svou polohu v reálném čase s přáteli a rodinou pomocí nové funkce Bryton Live Track. Jednoduše vygenerujte odkaz pro sdílení přímo z telefonu a sdílejte do libovolné aplikace pro zasílání zpráv stisknutím tlačítka. Pomocí odkazu Live Track může kdokoli sledovat vaši polohu z webu a zobrazit nejen vaši polohu v reálném čase, ale také aktuální rychlost, dobu jízdy, čas jízdy, vzdálenost a poslední aktualizovaný čas!

      Kompatibilita s radarem
      S využitím připojeného systému ANT+ Rear-View Radar mohou cyklisté sledovat vozidla přijíždějící zezadu s upozorněními, aby byli ve střehu. Proužky umístěné na pravé straně každé datové stránky budou signalizovat různými barvami a vydávat zvukové signály, aby uživatele upozornily na blížící se provoz.

      Snímač okolního světla | Přizpůsobení pro jakékoli podmínky
      Pomocí vestavěného snímače okolního světla dokáže zařízení Bryton Rider S800 automaticky přizpůsobit své podsvícení na základě světelných podmínek v okolí. Při jízdě v interiéru, průjezdu tunelem, pod stromy apod. se podsvícení automaticky zesvětlí, aby se vyrovnalo, což zajistí optimální nastavení obrazovky kdekoli a kdykoli při jízdě!

      Chytrá oznámení
      Už nikdy se nemusíte bát, že během jízdy zmeškáte důležité telefonní hovory, e-maily nebo zprávy! Rider S800 poskytuje oznámení při každém přijetí telefonního hovoru, e-mailu nebo textové zprávy po jednoduchém spárování BLE s chytrými telefony Android/iOS.

      Rozměry:
      šířka: 58,5mm, výška: 105mm, výška: 14,2mm
      hmotnost: 106g

      Rozlišení displeje: 272 x 451 pixelů
      Podporovaný satelit: GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS
      Provozní teplota: -10 °C~50 °C
      Dotyková obrazovka: Ano
      Hmotnost: 106g
      Vodotěsnost: IPX7
      Port USB: Kabel USB-C
      Typ displeje: 3,4" barevný dotykový displej TFT MIP
      Životnost baterie: Až 36 hodin
      Barometrický výškoměr: Ano

      Trénink
      Profil kola: až 3
      Max. počet dat v mřížce/stránce: 12
      Virtuální jízda: Ano
      Automatické kolo: Ano
      Podporovaný typ kola: Silniční / Halové / MTB / Šotolina / Cyklokros
      Pokročilý trénink: Ano
      Údaje o stoupání a upozornění: Ano
      Rychlý stav: Ano
      Přizpůsobitelná datová mřížka: Ano (v zařízení / prostřednictvím aplikace Bryton Active)
      Plánované tréninky: Aplikace Bryton Active / TrainingPeaks
      Inteligentní pauza: Ano

      Navigace
      Předinstalované mapy: Ano
      Navigace odbočka po odbočce: Ano
      Zpětné spuštění: Ano
      Zpětný chod: Na zařízení
      Navigace po stopách: Ano
      Vzdálenost k dalšímu bodu zájmu / vrcholu: Ano
      Plánování cesty podle více typů jízd: Ano
      Prozkoumat: Ano (v zařízení / prostřednictvím aplikace Bryton Active)
      Přesměrování: Ano (prostřednictvím aplikace Bryton Active)
      Vyhledávání blízkých bodů zájmu a adres: Ano (prostřednictvím aplikace Bryton Active)
      Zpětné sledování jízdy: Ano
      Plánování trasy: Ano (prostřednictvím aplikace Bryton Active)

      Bezpečnostní a sledovací funkce
      Sledování v reálném čase: Ano
      Inteligentní oznámení: Ano (příchozí a zmeškané hovory / textové zprávy / e-maily)
      Skupinová jízda a chat: Ano
      Nabíjení během používání: Ano
      Radar na kole: Ano

      Připojení
      Bezdrátové připojení: BLE (iOS a Android)
      Senzory ANT+:: HR, kadence, rychlost, výkon
      Automatická synchronizace s platformou třetí strany: Strava, TrainingPeaks, Selfloops, Relive, dnešní plán
      Automatické nahrávání aktivit: Ano
      Kompatibilita se systémem elektronického řazení: Di2 / eTap / EPS / K-FORCE WE (FSA)
      Podpora elektronických kol: Ano
      Kompatibilita s chytrými trenažéry: Shimano Steps / ANT+ LEV

      Zařazení produktu

      Poslat info

      Dotaz k tomuto produktu

      Váš e-mail
      Dotaz

      Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentář
      Mám o tento produkt zájem

      Zaslat informaci o produktu známému

      Váš e-mail
      Zaslat na e-mail
      Komentář

      Nalezli jste chybu?

      Popis závady
      Váš e-mail

      Parametry

      Určení Unisex

      Může se hodit

      Stylové a lehké sluneční brýle, které lze s úspěchem použít na silnici i mimo ni. Sluneční brýle MERIDA FRAMELESS kombinují vysoce kvalitní skla s lehkým bezrámovým designem. Nastavitelné nosní packy zaručují dokonalé přizpůsobení se nosu a pogumovaná

      Původně: 

      1 199 Kč

      s DPH

      578 Kč 

      bez DPH

      699 Kč 

      s DPH

       

      -42%

      Ověřit

      Centrální sklad

      Ověřit

      Jihlava

      Ověřit

      Brno Campus

      Ověřit

      Plzeň

      Ověřit

      Beroun

      Ověřit

      Jičín

      Ověřit

      Staré Město

      Ověřit

      Liberec

      Ověřit

      Trutnov

      Ověřit

      Brno Řečkovice

      Ověřit

      Znojmo

      Ověřit

      Slavkov u Brna

      Ověřit

      Chomutov

      Ověřit

      Břeclav

      Tvar a polstrování tohoto sedla byly navrženy speciálně pro typickou pozici jezdce na elektrokole pro pohodlné šlapání Sedlo určené pro městská elektrokola. Pohodlné a ergonomické. Šířka sedacích kostí: od 9,0 do 14,0 cm Použití: Město Typ jízdního

       
      1 727 Kč 

      bez DPH

      2 090 Kč 

      s DPH

       

      Ověřit

      Centrální sklad

      Ověřit

      Jihlava

      Ověřit

      Brno Campus

      Ověřit

      Plzeň

      Ověřit

      Beroun

      Ověřit

      Jičín

      Ověřit

      Staré Město

      Ověřit

      Liberec

      Ověřit

      Trutnov

      Ověřit

      Brno Řečkovice

      Ověřit

      Znojmo

      Ověřit

      Slavkov u Brna

      Ověřit

      Chomutov

      Ověřit

      Břeclav